احکام / استفتاء / استفتاء از آیت الله العظمی مکارم شیرازی / استفتاء از آیت الله مکارم / آیت الله مکارم شیرازی / جوایز بانکی /

تخمین زمان مطالعه: 1 دقیقه

پسرم چند عدد از كارت هاى قرعه كشى يكى از محصولات غذايى را به همراه خواهرخانم خود، بدون اطلاع ما به نام دختر كوچكم كه هفت سال دارد پر مى‌كند و در جريان قرعه كشى از هشت جايزه ويژه، دخترم برنده ماشين پرايد مى‌شود. پسر بنده پس از اطّلاع از برنده شدن خواهرش موضوع را به بنده اعلام كرده، كه من موضوع را جدى نگرفتم. او از اين بى اعتنايى بنده سوء استفاده نموده و قسمت دوم كارت را كه نزد وى بوده است به كارخانه آن محصول غذايى فرستاده و منتظر رسيدن ماشين مى‌ماند. ولى از آن‌جا كه كارخانه ماشين را به صاحب كارت برنده مى‌دهد، تلاش وى براى گرفتن ماشين بى نتيجه مى‌ماند. بدين جهت كارخانه به ما تلفن مى‌كند و خبر از برنده شدن دخترم مى‌دهد. به همراه دخترم به مشهد مقدس رفتيم و ماشين خريدارى شده كارخانه را كه به نام فرزندم سند شده بود تحويل گرفتيم. اكنون پسرم و خواهر و پدرخانم ايشان مدعى اشتراك در ماشين مذكور هستند، ولى بنده زير اين بار نرفتم. اما اين فكر كه شايد براى آنان نيز از نظر شرعى حقى باشد بنده را آزار مى‌دهد. نظر حضرتعالى چيست؟


جایزه متعلّق به کسى است که کارت قرعه کشى به نام او بوده است. واگر اشخاص دیگر در این زمینه متحمّل مخارج و زحماتى شده و قصد مجّانى نداشته اند باید مخارج و اجره المثل زحمات آن‌ها را پرداخت کرد.منبع: makarem.ir .

راسخون

مرجع:

ایجاد شده در سه روز پیش



0 دیدگاه
برای این پست دیدگاهی وجود ندارد

ارسال نظر



آدرس : آزمايشگاه داده کاوي و پردازش تصوير، دانشکده مهندسي کامپيوتر، دانشگاه صنعتي شاهرود

09111169156

info@parsaqa.com

حامیان

Image Image Image

همكاران ما

Image Image