احکام / احکام صنفی / احکام طلا و جواهر فروشان / استفتاء از مقام معظم رهبری / استفتاء از امام خامنهای / احکام خرید و فروش طلا و جواهر / تقلّب در معاملات طلا و نقره /

تخمین زمان مطالعه: 2 دقیقه

آیا نحوه‎ی چیدن طلا و نقره و زیاد کردن نور و استفاده از چراغ‌های رنگی در ویترین مغازه، تدلیس و فریب در معامله محسوب می‌شود؟


صرف آنچه در سؤال آمده تدلیس نیست، بله اگر به گونه‌ای باشد که عیب کالا را مخفی کند یا وصف کمالی را در کالا اظهار کند که واقعاً کالا آن کمال را ندارد، تدلیس و حرام است. * تدلیس به معنای خدعه و فریب است. البته نه هر خدعه‌ای، بلکه مقصود پوشاندن عیب یا اظهار کمال در شیء یا کسی است که آن کمال را ندارد، یا اظهار و نشان دادن وصفی که انسان به آن راغب است. درحالی­که واقعا آن وصف وجود ندارد. یا مخفی کردن وصفی که رغبتی به آن نیست. منبع: leader.ir احکام مرتبط: اگر طلا فروش نداند ترازوی او دقّت لازم برای وزن طلا را دارد یا نه؛ آیا در این صورت می‌تواند از این ترازو استفاده نماید؟ اگر سطح فلزی را آب طلا یا نقره بدهند، و با عنوان طلا یا نقره بفروشند، معامله چه حکمی دارد؟ سازنده طلا به چه میزان می‌تواند أجرت ساخت از زرگر دریافت نماید؟ خرید و فروش طلا و نقره به صورت اینترنتی چه حکمی دارد؟ سپرده گذاری طلا در بانک چه حکمی ‌دارد؟ آیا خرید و فروش سکه طلا به صورت عددی در صورتی که مشتری وزن آن را نداند، صحیح است؟ خرید و فروش زیور آلات و جواهرات با طرح و نقش حیوانات چه حکمی دارد؟ .

راسخون

مرجع:

ایجاد شده در سه روز پیش



0 دیدگاه
برای این پست دیدگاهی وجود ندارد

ارسال نظر



آدرس : آزمايشگاه داده کاوي و پردازش تصوير، دانشکده مهندسي کامپيوتر، دانشگاه صنعتي شاهرود

09111169156

info@parsaqa.com

حامیان

Image Image Image

همكاران ما

Image Image