استفتاء / استفتاء از مقام معظم رهبری / استفتاء از آیت الله خامنهای / استفتاء درباره خرید و فروش / استفتائات خرید و فروش / احکام خرید و فروش /

تخمین زمان مطالعه: 2 دقیقه

اگر در معامله­‌ای که به صورت نسیه انجام می شود خریدار بگوید هر وقت پول دستم آمد پرداخت خواهم کرد آیا چنین معامله‌ای صحیح است؟


با توجه به این که در معامله نسیه باید مدت تعیین شده برای پرداخت ثمن معلوم باشد و احتمال زیاده و نقصان در آن نباشد، در فرض سؤال معامله باطل است، ولی اگر فروشنده راضی به تصرف مشتری در کالای فروخته شده باشد، تصرف مشتری در آن اشکال ندارد. منبع: leader.ir احکام مرتبط: آیا خرید و فروش ساعت و عینک طلا برای استفاده‎ی مردان، جایز است؟ خرید و فروش طلایی که عیارش معلوم نیست، چه حکمی دارد؟ حکم چانه زدن در خرید و فروش چیست؟ از نظر شرعی، خرید و فروش و معامله با کودکان چه حکمی دارد؟ اگر شخصی در معامله قسم دروغ بخورد، آیا معامله انجام شده و سود حاصله هم حرام است؟ آیا قسم خوردن در معامله جایز است؟ اگر فروشنده در انجام معامله، دروغ گفته باشد آیا علاوه بر حرمت دروغ گفتن، معامله هم باطل خواهد بود؟ حکم خرید وفروش مکمل های دارویی و ورزشی چیست؟ آیا فروش کالایی به مبلغی بیش از قیمت روز در ازای دریافت چک ده روزه بنا به تصمیم و اختیار خریدار اشکال ربوی دارد؟ آیا احکام خیار غبن در بیع مرابحه نیز جاری است؟ آیا ملکیت زمانی، برای مدت محدودی در سال به اشخاص حقیقی یا حقوقی قابل واگذاری است؟ آیا خریدن کالاهای شانسی جایز است؟ خرید و فروش ماهی های بدون فلس در بازار جهت خوردن انسان یا جهت خوراک دام و طیور جایز است؟ آیا خرید امتیاز و مالکیت مغازه‌ای که غذای حرام هم می‌فروشد جایز است؟ .

راسخون

مرجع:

ایجاد شده در سه روز پیش



0 دیدگاه
برای این پست دیدگاهی وجود ندارد

ارسال نظر



آدرس : آزمايشگاه داده کاوي و پردازش تصوير، دانشکده مهندسي کامپيوتر، دانشگاه صنعتي شاهرود

09111169156

info@parsaqa.com

حامیان

Image Image Image

همكاران ما

Image Image