احکام / استفتاء / استفتاء از آیت الله العظمی مکارم شیرازی / استفتاء از آیت الله مکارم / آیت الله مکارم شیرازی / حقوق زنان /

تخمین زمان مطالعه: 1 دقیقه

درباره شغل زن در بيرون از خانه، بفرماييد: الف: اگر شوهر اجازه اتخاذ شغلي را به همسر خود داد آيا بعد از طي مراحلي خاص مي‌‏تواند بگويد اجازه ادامه کار را نمي‏دهم؟ يا اين که اجازه اول التزام به تمام لوازم آن مي‌‏باشد؟ ب: آيا بين کار موقت با کار مستمر و هميشگي، تفاوتي وجود دارد؟ ج: آيا بين استخدام توسط اشخاص حقيقي يا حقوقي خصوصاً دولتي تفاوتي وجود دارد؟ د: آيا بين کاري که با حق شوهر منافات داشته باشد، با شغلي که چنين منافاتي ندارد فرقي هست؟ ه: آيا بين شغلي که با رها کردن آن به صاحب کار يا ديگران لطمه جدي مي‏‌خورد با شغلي که چنين نيست فرقي هست؟ (مثل ممنوعيت زن از ادامه تدريس در وسط سال تحصيلي که باعث ضرر زدن به آموزشگاه و محصلين مي‏‌گردد).


الف: هرگاه زن قراردادی با اجازه شوهر نسبت به مدتی بسته است آن قرارداد لازم‏ الاجراء است و شوهر حق ممانعت از آن را ندارد و اگر قراردادی دارد و می‏‌تواند استعفا دهد باید استعفا دهد، اما اگر خسارتی از این جهت بر زن برسد شوهر باید خسارت را جبران کند. ب: از جواب بالا معلوم می‏‌شود. ج: تفاوتی ندارد. د: فرقی ندارد. ه. شوهر باید خسارت ها را جبران کند.منبع: makarem.ir .

راسخون

مرجع:

ایجاد شده در سه روز پیش



0 دیدگاه
برای این پست دیدگاهی وجود ندارد

ارسال نظر



آدرس : آزمايشگاه داده کاوي و پردازش تصوير، دانشکده مهندسي کامپيوتر، دانشگاه صنعتي شاهرود

09111169156

info@parsaqa.com

حامیان

Image Image Image

همكاران ما

Image Image